Over-fish-effect

Als een vis in de digitale vijver 

Blackorange is misschien een beetje een vreemde club, we geven het toe. Wij vinden de ontwikkeling van digitale producten zo gaaf dat we dit niet alleen voor externe opdrachtgevers doen. We geven zelf namelijk ook een aantal online magazines uit, participeren in projecten en zetten zelf nieuwe ideeën in de markt. Hierdoor betalen onze kanten geen "leergeld", maar funden we onze eigen ontwikkeling. Daarnaast werken onze developers nauw samen met marketing & media specialisten waardoor we veel verder denken dan de oplevering van een website, platform of app.  Dit vinden wij gezond ondernemen en geeft het team een gigantische drive om effect te behalen. Welk effect? Dat bepalen we samen.

Voor iedere digitale uitdaging hebben wij een oplossing

Onze expertise bevindt zich op het terrein van digitale middelen. Dit kunnen bijvoorbeeld corporate websites, applicaties, platformen of systemen zijn. Onze kennis rekt zich echter ook verder uit op het gebied van digitale marketing of content waardoor wij aan totaal oplossingen kunnen werken. We kunnen lijstjes met programmeer talen, technieken, design termen, marketing woorden en business modellen noemen, maar hebben eigenlijk voor iedere uitdaging een oplossing. Als dat niet zo is adviseren we uiteraard hoe verder te gaan.

Webdesign bureau Amsterdam
domino

Ruim 15 jaar kennis en ervaring als basis van ons advies

In 1999 begon Blackorange als online tak van Readershouse en werd al gauw aangestoken door de combinatie van digital development en online uitgeven. Vandaag de dag ontwikkelen wij veel complexe maar ook minder uitgebreide platformen en uitdagende websites. Daarnaast zijn we een stabiele online uitgever van Automotive, Nautische en Lifestyle magazines. Samen met de ventures die wij zelf ontwikkelen of waarin we deelnemen geeft dit ons veel extra kennis en ervaring. We beginnen bij het stellen van de juiste vragen, luisteren goed en formuleren gezamenlijk het plan. Al voorafgaand aan de bouw bedenken we het digital marketing traject, mits nodig. Vervolgens blijven we toetsen en optimaliseren waar nodig. We doen al ruim 15 jaar wat we leuk vinden en geloven dat we er goed in zijn.

We denken veel verder dan alleen development

Van creëren en bouwen worden wij erg enthousiast, maar ook de trajecten daaromheen zoals content creatie en het vermarkten van het product doen we graag. Onze 'backbone' is het bouwen van websites en platformen, dat zal het ook altijd blijven, maar we gaan steeds verder voor onze opdrachtgevers om dat juiste gewenste effect te behalen.

Digital marketing Amsterdam
Online mogelijkheden

We stoppen niet na de oplevering

Omdat we met veel opdrachtgevers voor een lange tijd een goede samenwerking hebben, hebben we veel tools en service levels ontwikkeld. Zo hebben we een klanten portal waarin de voortgang van projecten te volgen is, maar er kunnen ook tickets aangemaakt worden. Deze opdrachten of periodiek onderhoud plannen we via de portal en er kan over gecommuniceerd worden. Daarnaast zijn de statussen van de facturen te zien en het verbruik of tegoeden van een Service Level Agreement. De social en search specialisten van Brand Media House kunnen ook de socialmedia kanalen en internationale search campagnes managen. Niet alles hoeft natuurlijk, maar het werkt heel prettig samen.