Blackorange Media – Publishing en Media Diensten

Publishing – Blackorange Media

We geven het toe, we zijn een beetje een vreemde eend binnen de development wereld. We zijn naast een sterk webdesign bureau namelijk ook uitgever van verschillende online magazines en bieden we een reeks aan media diensten aan. Maar, we doen Blackorange Media er niet “even bij”. Dit uitgeven van high traffic websites is verankerd in onze roots en visie op de reden waarom en hoe je een online platform moet neerzetten. Voordat je een website ontwikkelt moet je ook weten hoe je daar traffic op gaat krijgen en uiteindelijk je doel kan behalen.

Titels van Blackorange Media

In 1999 begon Blackorange met het ontwikkelen van online uitgaves van bekende magazines als Carros, Esquire, Nautique en andere bladen van destijds Readershouse /HEARST(nu HEARST Magazines). Al snel kregen wij de smaak van uitgeven naast het bouwen van websites te pakken en begonnen we met onze eigen titels. Inmiddels is Blackorange Media uitgegroeid tot een serieuze online uitgever en bereiken we maandelijks meer dan 600.000 mensen op het gebied van Automotive (Autovandaag.nl en Leaseautovandaag.nl),  Mannen lifestyle (BLVD.nl en Misterdaily.nl) en Watersport (Nautica.nl en Bootblog.nl).

Media diensten

Hierdoor hebben wij zelf vergaande ervaring met het ontwikkelen van websites waar veel verkeer op komt, begrijpen wij wat uitgevers nodig hebben om geld te verdienen en kunnen we onze zevenkoppige redactie inzetten voor content marketing en redactie voor onze opdrachtgevers. In onze ogen een sterke toevoeging aan onze diensten en MarComm focus. Omdat we zelf uitgever zijn kunnen we onze opdrachtgevers juist goed adviseren hoe om te gaan met verschillende media, wat wel werkt en wat niet en de realistische resultaten niet uit het oog te verliezen.

Contact

Wil je meer weten van onze media afdeling? Of van media diensten en redactionele diensten zoals copy writing, content creation of zelfs videoproducties? Klik hieronder op de titel naar keuze of neem contact op met Ruben van Hattem voor het maken van een afspraak of vrijblijvend gesprek